Vés al contingut

Fi de Màster en Agricultura Regenerativa 360º

foto web master 1

Celebrant El nostre Èxit Junts!

El dissabte 11 de maig vam assistir a l’emocionant esdeveniment de fi de la segona promoció del màster en Agricultura Regenerativa 360º, ens vam reunir a la Finca Can Font de Pedret i Marzà per a commemorar un viatge de sis mesos d’aprenentatge que ha arribat a la seva culminació. Volem transmetre el nostre més sincer agraïment a tot l’equip The Regen Academy i alumnes que van fer possible aquest increïble assoliment.

The Regen Academy

Durant aquesta experiència, vam poder submergir-nos al cor de l’Agricultura Regenerativa 360º i presenciar de primera mà els impactants resultats de pràctiques sostenibles i respectuoses amb el medi ambient.

Una de les principals lliçons que vam aprendre durant la nostra visita va ser la importància de la cobertura vegetal dins de l’Agricultura Regenerativa 360º per la millora de la salut del sòl i la biodiversitat als camps. Vam observar com les tècniques de cultiu centrades en la regeneració del sòl, com la rotació de cultius i el maneig holístic del terreny, han transformat radicalment la qualitat i la productivitat de la terra a Can Font.

Demostració de la qualitat del sòl gràcies a la coberta vegetal

La cobertura vegetal s’ha convertit en un pilar fonamental de l’estratègia agrícola a Can Font, actuant com un escut natural que protegeix el sòl de l’erosió, conserva la humitat i promou la biodiversitat. En observar els camps coberts d’una vegetació variada, des de lleguminoses fins a herbes, vam poder apreciar com aquesta pràctica contribueix a la fertilitat del sòl i a l’equilibri ecològic de l’ecosistema agrícola.

Durant la nostra visita, també vam tenir l’oportunitat d’interactuar amb agricultors i experts en regeneració del sòl, els quals van compartir amb nosaltres el seu profund coneixement i la seva passió per l’agricultura sostenible. Ens van inspirar amb històries d’èxit i ens van mostrar com la combinació de ciència, innovació i tradició pot portar a una agricultura més saludable i resilient, dins del concepte de l’Agricultura Regenerativa 360º.

Volem donar les gràcies als nostres estimats professors per: la seva dedicació, coneixement i orientació han estat fonamentals en el nostre creixement acadèmic i personal. Cada classe, cada consell, ha deixat una marca indeleble en el nostre camí cap a l’excel·lència. Gràcies per la seva passió i compromís.

Als nostres benvolguts companys del curs: vostès són l’essència d’aquesta experiència. Les seves perspectives, experiències i amistats han enriquit cada moment del nostre temps junts. A través del treball en equip, la col·laboració i el suport mutu, hem aconseguit metes que abans semblaven inassolibles. Gràcies per ser una part inavaluable d’aquest viatge a la transició de l’Agricultura Regenerativa 360º.

Aquest esdeveniment marca no sols el final d’un capítol, sinó també el començament de noves oportunitats i desafiaments. Esperem que aquesta jornada de tancament sigui només el preludi de futures col·laboracions, amistats duradores i assoliments compartits.

Gràcies a tots per fer de la nostra jornada de fi de màster un dia inoblidable!

Atentament,

Rubén Gómez i Masip