Vés al contingut

Les Seviques és un projecte familiar que sorgeix de la passió i la il·lusió de tants anys cultivant les nostres oliveres. Després de moltes generacions treballant al camp, neix el nostre oli d’oliva verge extra (OOVE) de les varietats Arbequina i Rojal.

Les Seviques és un oli d’oliva verge extra que captura l’autèntica essència de la regió de proximitat. Amb els seus oliverars centenaris banyats pel sol radiant, ens ofereix un producte d’excel·lència amb una qualitat inigualable.

El secret de Les Seviques rau en la seva dedicació a preservar les tradicions antigues de la producció d’oli d’oliva. Cada gota d’oli és resultat de la passió i l’art transmitit de generació en generació. Els olis s’obtenen mitjançant un procés minuciós, que combina tècniques tradicionals amb innovacions modernes per garantir un sabor únic i una textura delicada.

olivo 340846 1920
IMG 20210203 WA0000
olives 4490867 1280

Les oliveres de Les Seviques

Els oliverars de Les Seviques són un tresor enmig de paisatges idíl·lics de terra fèrtil amb un clima suau. Aquestes condicions privilegiades juguen un paper fonamental en la producció de les olives de primera qualitat que són la matèria primera dels nostres olis d’oliva verge extra. Amb dedicació i respecte cap a la terra, els agricultors locals vetllen perquè cada oliva sigui tractada amb cura i recollida a mà en el moment òptim de maduració.

Des de la seva fundació, Les Seviques ha mantingut viva la tradició i els mètodes de cultiu tradicionals que han estat transmesos de generació en generació. Aquesta combinació de coneixement ancestral i tècniques modernes permet a Les Seviques produir olis d’oliva de la màxima qualitat. Cada pas del procés de producció està meticulosament controlat per assegurar que només el millor oli arribi a les taules dels seus clients.

Amb cada gota d’oli d’oliva verge extra de Les Seviques, es pot apreciar l’herència de dècades de dedicació, amor i respecte cap a les oliveres i el seu entorn. És aquesta passió i compromís amb la qualitat el que fa que els olis de Les Seviques siguin un veritable tresor gastronòmic, que enriqueixen cada plat i ens transporten a la riquesa dels paisatges mediterranis.

Captura de pantalla 2021 09 29 a las 16.57.56
Captura de pantalla 2021 09 29 a las 16.58.52
Captura de pantalla 2021 09 29 a las 17.02.54 e1715236357638

Compromís mediambiental

Les Seviques és un defensor fervent de la sostenibilitat i té una gran preocupació pel medi ambient. Com a marca compromesa, Les Seviques posa un gran èmfasi en les pràctiques agrícoles que respecten i preserven el medi ambient, així com en la promoció de la biodiversitat. Per a Les Seviques, cada gota d’oli d’oliva verge extra és una oportunitat per contribuir a preservar el nostre patrimoni natural per a les futures generacions. Amb un enfocament en la sostenibilitat, l’empresa implementa diverses mesures per reduir l’impacte ambiental de la seva producció.

Una de les iniciatives destacades de Les Seviques és la utilització de pràctiques agrícoles respectuoses amb el medi ambient. Aquestes pràctiques inclouen l’ús de tècniques de cultiu sostenibles que minimitzen l’ús de pesticides i fertilitzants químics. A més, l’empresa es dedica a conservar i protegir els ecosistemes locals, mantenint l’equilibri entre la producció d’oli d’oliva i la preservació de la flora i fauna autòctona. A més, es comprometen a reduir la seva empremta de carboni, utilitzant fonts d’energia renovable i optimitzant els processos per reduir les emissions.

Les Seviques és una marca que va més enllà de la producció d’oli d’oliva verge extra de qualitat. A través de les seves pràctiques agrícoles sostenibles, el seu compromís amb la conservació del medi ambient i la seva preocupació per la biodiversitat, Les Seviques demostra el seu compromís amb la sostenibilitat i la preservació del nostre entorn natural per a les generacions futures.

Captura de pantalla 2021 09 29 a las 17.02.18
205971703 5677274089013084 7540443172459593671 n e1681494956160
Captura de pantalla 2021 09 29 a las 17.04.10

Les Seviques és molt més que un oli d’oliva verge extra. És una invitació a explorar els sabors autèntics i les arrels mediterrànies. Amb cada gota d’aquest oli d’oliva excepcional, podem gaudir d’una experiència culinària única i celebrar l’art i la passió que s’amaguen darrere de cada gota d’aquest líquid daurat.