Vés al contingut

Les Seviques en la Caminada per l’Esclerosi Múltiple

Esclerosi Múltiple

Ens complau anunciar que Les Seviques s’uneix a una causa molt important: la caminada solidària per a l’Esclerosi Múltiple, organitzada per EMPARA Osona. Com a marca compromesa amb la comunitat i els valors de solidaritat, estem emocionats d’unir-nos a aquest esdeveniment i fer la nostra petita contribució a una causa tan noble.

Què és l'Esclerosi Múltiple?

Abans de parlar de la nostra col·laboració en aquest acte, voldriem fer una breu explicació sobre l’Esclerosi Múltiple (EM). L’EM és una malaltia crònica i autoimmunitària que afecta el sistema nerviós central, incloent el cervell i la medul·la espinal. Es caracteritza per la inflamació i la destrucció de la mielina, la capa protectora que envolta els nervis, causant diversos símptomes com ara pèrdua de sensibilitat, problemes de visió, fatiga, dificultats de mobilitat, entre d’altres. Aquesta malaltia pot tenir un impacte significatiu en la qualitat de vida dels pacients i les seves famílies.

Caminada per l'Esclerosi Múltiple

És en aquest context que Les Seviques decideix donar suport a la caminada solidària per a l’Esclerosi Múltiple. Estem compromesos a donar visibilitat a aquesta malaltia i a contribuir a la recerca i al suport als afectats.

Aprofitem aquesta oportunitat per convidar a tots els nostres seguidors i clients a unir-se a nosaltres en aquesta noble causa. La nostra participació en aquest esdeveniment solidari és una petita manera de mostrar el nostre compromís amb la comunitat i de donar suport als que lluiten contra l’Esclerosi Múltiple.

Junts, podem fer la diferència. Us esperem a la caminada solidària per a l’Esclerosi Múltiple!

Detalls de la Caminada

Organitzada per EMPARA Osona

  • Dia: Diumenge, 14 d’abril de 2024
  • Hora: A les 08:30
  • Preu: 15€ – inclou un esmorzar i participació en un sorteig solidari, que es realitzarà durant l’esmorzar. Els tiquets d’inscripció es poden adquirir una hora abans de la sortida.
  • Lloc: Plaça de les Eres / Taradell (08552) / Barcelona

L’Associació EMPARA Osona, en col·laboració amb l’Ajuntament de Taradell, l’ADFO i el Centre Excursionista de Taradell, organitza una caminada popular per a l’Esclerosi Múltiple, oberta a totes les edats i a tot tipus de cadires de rodes.

Hi haurà dues opcions de recorregut. Un de 12 quilòmetres, amb sortida a les 08:45 del matí, i un altre més curt i adaptat per a cadires de rodes, amb una distància de 3 quilòmetres i sortida a les 09:00 del matí.

Per a més informació sobre la caminada i com inscriure’s, podeu consultar el web de EMPARA Osona.

Gràcies per formar part d’aquesta iniciativa solidària.