Vés al contingut

Tècniques Sostenibles

Educació Ambiental

Avui en el Dia Mundial de l’Educació Ambiental, des de “Les Seviques” volem contribuir a la conservació del medi ambient per això us volem presentar una pràctica molt important en el procés de conreu en l’agricultura regenerativa. Es tracta del control de males herbes entre files de les plantacions per a evitar l’ús d’Herbicida Glifosat, tant polèmic per a la salut ambiental i humana, a causa del seu alt grau de toxicitat.


Una de les estratègies alternatives a l’ús dels herbicides: és la gestió mecànica d’un útil conegut com fingers” que controla les males herbes en etapes primerenques de creixement impedint el seu desenvolupament. La gràcia d’aquest sistema és el mínim conreu que li donem al sòl (una profunditat de no més de 2 cm) per a no perjudicar en la mesura del possible els microorganismes, tan indispensables per a la regeneració dels nostres sòls.


Estem encantats de compartir amb vosaltres unes imatges i vídeos de com apliquem aquesta tècnica en la nostra finca, amb la finalitat de conscienciar a les persones sobre la importància de preservar i protegir els nostres sòls i promoure la biodiversitat.

Amb aquestes pràctiques, Les Seviques no només produeix un oli d’oliva excepcional, sinó que també deixa una empremta positiva en el medi ambient. La nostra missió no es limita a oferir productes de qualitat, sinó que també estem profundament implicats en la preservació del nostre planeta per a les pròximes generacions, i així puguin gaudir i viure en un món millor.

Gràcies per ser part d’aquest viatge cap a una agricultura més sostenible amb un impacte positiu.